بنابراین همیشه سعی کنید محتویات کارت حافظهی دوربین خود را در اولین فرصت ممکن کپی کرده و آن را فرمت کنید. حتی اگر دو کارت حافظه دارید هم بهتر است هر دو را خالی و آمادهی عکاسی نگه دارید.
درس دوم: با فرمت RAW عکاسی کنید
عکاسی با فرمت خام یا RAW در دوربینهای حرفهای و برخی مدلهای نیمه حرفهای امکانپذیر است. این فرمت عکس حجم بالاتری دارد و میتوان با ویرایش کردن و فشرده کردن آن به صورت JPEG به نتیجهی نهایی رسید. اگر با فرمت فشردهی JPEG که در تمام دوربینها وجود دارد و معمولاً حالت پیشفرض است، عکاسی کنید، ویرایش عکسی که به دلیل نامناسب بودن توازن رنگ سفید یا پرتوگیری کم یا زیاد، خوب از آب در نیامده، نهایتاً نتیجهای با کیفیت پایینتر خواهد داشت. بنابراین بهتر است از فرمت RAW استفاده کنید.
اگر چنین فرمتی در دوربین شما وجود ندارد، باز هم بهتر است از فرمت JPEG با بیشترین حجم و بالطبع کیفیت، استفاده نمایید.
درس سوم: چگونه از نوزاد عکس بگیریم؟
عکاسی از نوزاد یکی از خاطرهانگیزترین انواع عکاسی است و در عین حال مشکل. برای عکاسی از چنین سوژهی عجیبی باید روش خاصی را دنبال کرد تا در نهایت اشک و سروصدای نوزاد به خاطرهای تلخ تبدیل نشود.
بهترین راه برای عکاسی از نوزاد این است که صبر کنیم از خواب سنگین بیدار شود و مراحل خوردن غذا و تعویض لباس و غیره طی شود. پس از این مراحل است که میتوان به سکوت و ثبات کودک امیدوار بود و یک عکس خیره به دوربین از او تهیه کرد.
درس چهارم: از لنز سریع استفاده کنید
آموزش عکاسی دیجیتال 4 جلسه در ماه در روزهای جمعه
جلسه ای 20000 هزار تومان
به طور عملی و در محیط باز برگزار می شود.
پیامک از طریق : 09388500497
نظرات شما عزیزان: